Monday, June 11, 2012

ini cerita jangan kasik heboh sama orang lain

Views
beb...ari ni ari isnin...dan aku dengan tanpa segan silunya dan tanpa tutup2 covernya, aku menghupdate blog tika dan saat ini...

apakesss? huishhhh....mustilah menjadik kesss nyer sebab aku menggunakan wireless sekolah...

apa? sekolah???

hohoho...ari ni ari pertama aku di sekolah baru...memandangkan aku masih belum dapat jadual, so, hanya dapat relief time je lah...kalau sekolah lama dipanggil sit in, kat sini, back to normal balik...relief okay...tadi dah berpeluh dah ketiak aku turun naik tangga nak pi sit in relief, ada la sorang akak ni jerit2 panggil nama aku...cuak beb...hahaha...sebab tempat baru, tak pernah2 ada orang panggil aku...tetibe je ada nama aku...hehehe...harusla terkejut...

dia : ain...ain nak pegi relief kelas 4 akaun eh?
aku : aah
dia : akak nak masuk
ain : takpe ke?
dia : takpe2...memang akak nak masuk pun, ain relief sampai pukul bape?
ain : sampai balik
dia : okay, akak amek masa tu eh
aku : errrr...time kasih kak...

*syukur alhamdulillah diberi bantuan dengan izin allah swt

apalagi...berpeluh ketiak lagi sekali, kali nih peluh ketiak yang diredhai punya lah...menapak balik bilik guru, keluarkan laptop dan online...ahaks...terima kasih internet sekolah...

ini kan, kalau pihak atasan, habis aku kena caras...hehehe...aku taktau nak buat apa weih...orang lain sebok dengan henset cengcanggih sume, duk tanda paper exam sana, paper exam sini...aku? dahla datang melenggang...hampir2 aku nak tertido dah tadi...bohsang beb...dah lama tak turun sekolah pagi2...dahla semalam aku takleh nak tido sangat...excited nak gi sekolah gamaknya selesema dan panas badan pluss2 sakit tekak nih, mengganggu jiwa raga dan batin lah...nak bantau makan ubat, tak bleh tak bleh...jadik, bertahan saja lah...

di saat ini jugak, perut aku tgh berkecorong nih, lapaq seih...biasa pagi2 dah bantai nasik lemak telur mata sebungkus, tp nih, tgk jam?? aihhh...lemah aku gini...cepat2 habis waktu...nak balik...nak singgah kedai makan...

notakaki : sedapnya kalau dapat makan megi asam laksa tu kan...aih mulut...kenapala kau mengarut sangat2 bab makan2 sekarang nih...

2 comments:

adyna said...

hahaha pengetua...ain mengulorr... curik tulang

therosputih said...

kak adyna
ooo...tukang report ye...siap akak, kita kejar akak sampai dapat....