Tuesday, May 4, 2010

aku suka

Views
aku suka bila my brother ajak lepak kat tempat keje dia sebab apa...tempat keje dia ada tenet...sebab tu aku suka, aku boleh online sesuka ati, boleh tgk apa yang aku nak, bace apa yang aku nak, dan apa yang penting, buat apa yang aku nak...

aku suka...

aku boleh habiskan berjam2 depan pc or laptop asalkan ada hubungan dengan cik tenet kita, kalu tak, sejam pun aku dah panas semacam dah bontot...ni apa kes...

kan best kalu boleh bertenet dari umah je, mmg smpai melatop encek itam aku asik ter on je...kwang2...

No comments: