Tuesday, May 18, 2010

begedil kentang

Views
cubaan pertama cubaan pertama

tadi duk google, teringat begedil y aku ngan my sister buat kat rumah dia satu mase dahulu, tetibe terasa nak buat sendiri...cubaan pertama aku...hmmm...pastu laju je jari jemariku y halus mulus ni menaip, 'resepi begedil kentang', berduyun kuar...mata aku meliar, tertarik ngan satu resepi ni, ahhaa...da dapat da target aku...aku nak try buat, tgkla nak jadi mcm mana...hahaha...

lupa nak promote, aku amek resipi begedil kentang tu kat sini, selamat mencuba dan doakan aku berjaya menghasilkan begedil tersedap dalam umah aku...=)

semangat la sikit aku nak mengharungi kisah si penganggur bertauliah...

No comments: