Monday, May 3, 2010

serik

Views
hari ni, mr someone aku pepagi lagi kol aku...alamak...pagi2? aku tak bape sihat sekarang ni, so, kalau pepagi, suara aku saaaangatla cumel smpai taknak kuar dari peti suara ku ini...mcm mana ni...angkat saje lah labu...

aku : hello
~ : da bangun ke?
aku : dahla...
~ : apa?

haish...so sad sbb nak cakap byk tapi tak dapat sebab suara tak larat nak daki kuar dari peti...

bila da petang sket, barula ada suara, sbb aku push2 suara, paksa2 bercakap...alhamdulillah, much better walaupun masih ada kecumilan di situ...

having a talk with him...but one thing that aku nak semadikan kat sini...

"dia serik da nak wat mcm tu ngn aku..."

hah...serik ke takut? aku cuba carik which word best describe it...my feelings say that 60percent goes to takut...ek? aku ni sangat garang la kan...even my friends agree with me, hey...i myself also agree what...

maybe i should change from now on...wokeh bebeh...nantikan kemunculanku yang baru...hahaha

2 comments:

enhear said...

i will wating for that..
hehehehhe

'ainrahimin said...

huh...you wait n see je lah ek...