Friday, May 21, 2010

bulan yang slow

Views
tadi usha2 blog mereka yang lain....malunya lah hai bila tgk diri sendiri...tak de pape, terasa sungguh kerdil diri ini...kerdil apa...kerdil dari segi pengisian, kerdil dari segi sokongan, and kerdil dari sume segi...

aku malu la...(aku y ngengade)

dahla bulan ni sangat susah aku nak online, makinla kureng pengisian aku bulan ni, bukan sahaja pengisian kat blog nih, tetapi jugak pengisian kapla otak ku ini, tak lama lagi bisa jadi mereng gini...sedih2...

start ngan bulan ni and bulan depan2...bermula la era "bulan slow entry" huh...

No comments: