Sunday, May 2, 2010

di kejauhan

Views
apabila berjauhan ni, aku rasa emosi aku sangat2 rapuh...kenapa? padahal bukannya tiap2 ari jumpa pun before ni, a few days before he went there je aku selalu berkepit, doing everything together, talking about anything...gaduh baik gaduh baik...apala perangai kan...disebabkan gaduh baik gaduh baik tu lah y akan mematangkan aku sebenarnya....

sekarang ni, bila masing2 dah jauh, dah takleh nak harapkan sape2 dah, everything kita kena setelkan sendiri, sebab tak de sape dah nak tolong buat utk kita, before ni leh la ngengade suh dia buatkan, sekarang? hamek kau...buat sendiri!! be independent lah ain!!

i am independent gurl skrg ni kan...(fakta atau auta? auta!! tepaaaaattttttt...)

iskh2...tolong jangan melalut lebih2...isi untuk entry ni sebenarnya, aku cuma nak mengharapkan yang terbaik buat kami berdua...cuma, sekarang ni, masing2 dah jauh, aku mengharapkan masing2 jujur sesama sendiri, and taknak ada sesiapa di antara kami, kalu dah kawin, leh la aku cakap mcm ni "biarlah antara kami ada anak" (baca ngan nada org gatal nak kawin)hakhakhak

sume org (ye ke sume? takdelah sume, tapi hampir semua) yang tau psl aku suh aku kawin cepat2...iskh2...dan aku sudah penat nak explain kat mereka2 sume, perkahwinan tak akan menyelesaikan masalah di kejauhan ini, sama je, kalu dah kawin, lagi besar dugaan dia...(jangan kasi aku tunjuk kematangan aku berkata-kata okeyyy)

semoga dia baik2 sahaja di sana...dan aku juga baik2 di sini...aku mengharapkan kisah kami berdua dapat dikecikkan menjadi satu cerita....harapan je lah...seperti apa y aku selalu terbaca kat novel cintan2...kita hanya mampu merancang, yang menentukannya hanyalah allah yang satu...

notakaki : awakkk...jaga diri baik2...i always worried about you there, hope that u can understand behind the worried that i have tu ek...

2 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sabo kak ye sabo

'ainrahimin said...

sabo lah ni brutalsolo...kalu tak sabo, dah lama dah....(sambunglah sendiri)