Thursday, September 27, 2012

Segmen : Cik Misya Nak Follow!

Views

setakat ni, follower therosputih adalah sejumlah 199 orang....terima kasih pada sudi menjadi follower dan menyokong therosputih...


cik misya : kenapa aku nak tambah follower lagi? 

sebab utama aku adalah untuk memeriahkan lagi dunia maya therosputih...maksud aku, dari segi jumlah komen pada setiap entry...kadang2 bosan jugak hupdate entry tapi takdak orang komen...sadis kan....sobsobsob...

kadang2, kalau jumlah follower banyak, tapi tak aktif pun tak best jugak...sunyi je kan...tapi tak nafi la, silent reader ni ramai, dorang lebih suka low profile, bukan kecoh macam aku...ahaks...aku nih, mana2 blog yang aku follow, mesti blogger dia akan perasan...almost setiap entry yang aku baca akan aku tinggalkan jejak sebagai tanda sokongan aku pada mereka untuk menulis dan menulis lagi...

aku suka bace entry dari blogger yang kreatif...pastu berangan...bila lah aku nak jadik kreatif mcm blogger tu...selain dari berangan, aku jugak suka baca entry2 dari blogger yang pelbagai ni sebab tertarik dengan hasil penulisan dorang, pastu bolehla ubah cara penulisan diri sendiri...takdakla menulis untuk syok sendiri dan kebudak-budakan sangat kan...at least, adalah point tu walaupun cipooot...

oppsss...terpanjang berjela plak menulis...agagaga...

well...sape yang nak ikut jejak aku dan join sekmen cik misya nih, bolehla klik di sini eh...

di sini jugak aku wish terima kasih berbanyak2 pada kawan2 blogger khususnya follower therosputih yang sudi singgah blog, baca dan tinggalkan komen anda di mana-mana entry dalam blog ni, terima kasih tak terhingga...love you all...

notakaki : baca dan meninggalkan komen dah macam satu kewajipan, hehehe

20 comments:

Aimi Syahirah said...

Salam.. Tq darling for joining!=) I dah folo u back. Wah panjang sungguh penjelasan awak. Hehe i loike! ;) Sudi-sudilah singgah entri terbaru saya..=) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-mari-berkenalan.html

therosputih said...

aimi syahirah
time kasih...selamat mengomen dan mengomen ye...gud luck utk sis...

Dhia Dirham said...

hi
http://dhiadirham.blogspot.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

therosputih said...

dhia dirham
hi jugak...

Zakiah said...

done follow u..follow me back k..:)
http://luahancinta-atul.blogspot.com/

Amalia said...

singgah sini leyacasandra.blogspot.com

therosputih said...

zakiah
thanks for following...sudi2la komen di entry yang lain juga...

therosputih said...

amalia
wokeh...bakal diterjah jugak tu...

iehahfarihah said...

done follow here dari segment cik misha.

http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

bermula disini said...

Done Follow !!!
jom join segmen nie...TQ

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

therosputih said...

iehahfarihah
terima kasih kerana sudi singgah sini...selamat berkenalan sis...

therosputih said...

bermula disini
ada buat segmen jugak eh? wokeh...insyaallah, bakal diterjah jugak tu nanti...

Raimi Syazwan ♌¹³ said...

Follow ur blog, Salam kenal..
Dari http://pseudosupra.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

FaLya said...

dri segmen sama..done follow

http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

therosputih said...

raimi syazwan
terima kasih sudi singgah sini...=)

therosputih said...

falya
selamat berkenalan dear...=)

Kathy Rbain said...

follow u...
http://resipidarihati.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

therosputih said...

Kathy Rbain
terima kasih sudi follow...=)

ayut said...

suke jgk klu bce blog yg kreatif penulis yer..tp dri sndrik tak kreatif gak.huhuhu..dr segmen cik misya yer..done follow!slmt bersegmen ^__^

therosputih said...

ayut
kita pun tak bape nak kreatif jugak...jeles jugakla dgn blogger yang kreatif kan...

terima kasih follow dan selamat berkenalan...

takde link utk sy terjah ke?