Monday, September 10, 2012

tomyam sedap kek coklat sedap

Views
rentetan entry cite nak mencari tomyam sedap, kek coklat sedap itu ari, maka, terhasillah entry ni kali ini...ececece...

alkisah...tekak nih nak makan benda yang sedap2, yang tak best didengar bila yang sedap2 tu bukan sedap hasil kita sendiri yang masak, tp dokek kodai tu ha...sedut tomyam, sebut kek, maka...secreto recipeto lah hala tuju nya...

sampai je, pilih meja...dapat menu...takyah pandang menu lagi dah....terus order noodle in tom yum soup satu...betul ke nama makanan dia nih? aku ingat2 lupa je, main taram sebut je kat sini...pastu masa masuk dalam kedai tadi tu, terpandang rak kek dia, terpandang la choc mud...perghhh....mcm sedap je...apa lagi...order jak la cik kak kan...

menunggu tak lama, pastu dapat...

nyum2....jom makan...

*
*
*
(time makan takde borak2 lagi dah, tanda khusyuk)
*
*
*

selepas beberapa ketika,

done!!!

licin!!!

alhamdulillah...puas hati giler choc mud...ni adalah first time aku makan choc mud, biasa amek choc indulgence, takpun brownie...ternyata choc mud tidak mengecewakan...yang tak bape nak best adalah, tomyam dia...taktau nape, macam tak bape sedap plak...tp balun je lah...kat area lahad datu nih, tomyam adalah bukan makanan kepakaran tukang2 masak...maka...sadisla jugak kalu nak makan tomyam yang betul2 terangkat nih...*rindu zaman belajar kat u dulu, ari2 makan tomyam sedap...

notakaki : tak puas makan kek choc, nak lagi....

No comments: