Friday, January 23, 2009

what to say what to do

Views
dah lama i think about it, and i try my best to solve it...ohhh...tapi i already plan for it long before this, so i have to be prepared, really really prepared, so aku nekad to tell dia about all what i know and i think dia should know...nekad giler...pastu aku biarkan dia y wat kputusan mcm mana, and then ptg tu, dia gitau aku, dia tak kisah, aku pelik, bila ckp lama2 ngan dia, aku dpt tau, betul dia tak kisah, tapi dia akan kisah bila dia ingat, dia mls nak ingat, dia ckp kat aku dia tak kisah...hurmmm...nak wat mcm mana kan, aku dah buat tu sume, so like what i told dia, i have to fully responsible on every little thing i do, i have to accept anything that i have to receive...byk2 lg, aku terima semuanya, after having a talk ngan dia, i feel quite relief...serius aku senang kawan ngan dia, and aku sgt lega after sume ni berlaku...dia suh aku balik tido, tenangkan fikiran, balik umah ni, mkn byk2...hehehehe...comel je pesanan...thanks...

No comments: