Tuesday, January 27, 2009

td dia ckp mcm tu

Views
dia mmg mcm tu kan, tak pernah fikir psl pe org lain rasa ke hape ke, y dia tau just apa y dia rasa je...hala...kenapa dia nih...td dia ckp...nak kuar...la...kenapa msti nak kena kuar mlm2...nympah lak aku tetibe..pastu sebok nak gitau aku...mntang2 aku jauh, berani lak gitau aku, kalo aku duk dekat, lain lak jadinye kot...hishhh...dia tuh, mmg...tp tak sngka lak mmber sendiri leh lak tak gitau aku psl ni, nape tak gitau, alaaa...i think it is better for me if dia sndiri y gitau aku, bukan dia...hurmmm...tak psl2, tgk aku da lain mcm da mlm ni, td dah mendung sket, ingatkan dah nak ujan, tp smpat dibawak angin kot, tak jd hujan kat sini, hujan kat tmpat lain...ddk monyok sendiri, dpt msg...hurmmm...dia?ye lah tu...msg sket2, ha...i think aku dah okey sket kot...da tak mcm td dah...i can smile....i can smile...bagus la kan...hehehe...tak smpat nak melarat...arghhh...aku bukannya suke kalo melarat2 nih, bahaya utk diri sndiri...

No comments: