Wednesday, January 28, 2009

naik bus balik tempuh assignment menimbun

Views
whoa la hai...memerlukan kekuatan dalaman n fizikal y mantap nih...assgnment byk woo...mcm mana nih...nnti dah ada test lak tuh...takut la plak, tak study pape nih, duk umah, ngadap lapatopa aje, layan tenet, tak hbs2...mkn lak mkn free, mcm belon da rasa diri nih...hurmmm....jap nak kira pe assngment y ada ek...pengurusan makmal sains ada tiga buku nak kena wat, dlm masa terdekat nih, kena wat kajian silibus subjek fizik...due date mnggu dpn...hurmmm...kena ada silibus fizik nih...silibus takde lg...kena byk g library nih...pastu assgnment kaedah ngajo kimia...kena anto assgment mnggu ke-6, laporan 5 pages pasal bahan kimia, i choose deodorant...passed by group of 4...kepimpinan pendidikan, hurmmm...ada 2...satu y nak kena anta soalan objektif, satu soklan tiap2 minggu, anta mnggu ke-6, means that kena ada 6 soalan...hurmmm...lg satu, hntar draf assgnment, aku kena tajuk pasal badan2 ngo y ada dlm dunia pendidikan...hape tah soalan dia, aku sndiri pun da lupa...setel utk sbjek edu...sbjek math lak...hurmmm....math yer...ha...assgnment by group gak, wat soalan dia tuh...anta before first test, means that next week lah...alahai...td assgnment yer..skang ni psl test lak..y tau, sbjek math je...020209 - mth3602, 030209 - mth3302, 110209 - mth3104...hahaha...byk woo...kena study awal2 nih...hishhh...serabut ngan assgnment ni jer...hishhh...sekali aku lessing baru tau...hahahah...encik bakhil...ngeh3...

No comments: