Saturday, January 10, 2009

mencari kelainan dalam persamaan

Views
selamat berkarya, mengatakan apa y dirasa, meluahkan apa y perlu, dan menzahirkan apa y ku mahu...wat masa skrg, aku ngah bizi ngan asgnment, ye lah, as a student, what can i do...takpe2...just go with the flow right...

3 comments:

Mimie Najib said...

dari zaman student smpai jadi mak orang dah ain berblogging..lama nya.. =)

therosputih said...

mimie
aah, blog ni since 2009 lagi...

Intan Akma said...

ada masa ek nak berblogging zaman2 blajar dulu...hehe..kalau saya masa mungkin ada la jugak tapi blur-blur kot nak citer ape hari-hari..hehe..tahniah la ye..lama da awk berblogging