Thursday, February 19, 2009

takde jawapan adalah suatu jawapan

Views

adushhh...takleh terima ah belajar kompleks ni, makin hari makin takleh nak terima, sakit je...semakin tak phm, lecturer pun semakin pening...hahaha...rasenya tak masuk lak ngan doktor mansor monsi tuh, haaaa....td ptg, dia ajar cara nak solve apa tah, aku tak phm, but i was really interested ngan ayat dia, "takde jawapan itu pun adalah satu jawapan"...hurmmm...dahla aku rase sgt moody mase belajar method y dia ajar tuh, alaa...nape leh jadi mcm ni, as a student, i should maintain the strength of concentration...tp tak smpai separuh jln, da jd mcm ni, hampeh ah...teruskan usaha ain, teruskan usaha...kompleks+kaedah+pengaturcaraan+kepimpinan+kaedah ngaja kimia+pengurusan makmal...teruskan usaha anda...

No comments: