Saturday, April 4, 2009

everyday is sundae

Views

niza, jom teman aku kuar jap, mau derak2 ah...cari pape y patut...smpai je, alamak...aku lapar lah...gi mkn...hurm...kalau kau mkn nasik ayam kan, leh kita mkn kat the chicken rice shop, sedap...aku pernah mkn ngan akak aku, nyum3...tp tu ah, kau tak suke nasik ayam...ermmm...kita mkn kat fudcourt ek...
niza:aku nak mkn steak ah, chicken chop..
ain:wah..aku tak suke steak stick nih, aku nak mkn sizzling je, erm...waa...mcm sedap je ayam dia, nk mkn nasik ayam ah...hihihi
**mkn2....
perut da lega sket, eh...ada aiskrimm...waaa
niza:aku selalu beli sundae choc, y straberry tu manis sgt
ain:apa beza sundae biasa ngan cornetto sundae?
niza:cornetto tu dia tabur2 ape tah
ain:aku nak try lah, belikan niza, aku taknak ckp
niza:sy nak sundae choc satu, cornetto sundae choc satu
akak kedai:baiklah(aku reka, sebab dia diam je)
aku:waaa...nak mkn, nak mkn2...mana tmpat nak duduk nih, takbest ah mkn berdiri
*
*
nyum3

No comments: