Wednesday, April 29, 2009

selsema babi atau swine flu

Views

aku baru saje melewati laman2 web y ada, mencari apa itu selsema babi y diperkatakan masyarakat dunia hari ni...aku nak cakap byk pun aku tak reti gak, baik kita baca sndiri kan, lg bagus, lg phm, ni lah sket2 laman web y aku bace and aku rasa bgs jgk laman web ni, aku share la kat sini, bukan nak promote ke apa ek, bukan jugak nak amek kesempatan ke ape, sekadar berkongsi apa y telah mereka letak dlm laman mereka...






terima kasih pada mereka2 di sebalik tabir laman web ni...dorg byk beri pengetahuan pd aku...

No comments: