Thursday, April 23, 2009

lagu tema hari ini

Views
yarghhh...lagu tema, lagu tema hari ini jatuh kepada kau mawarku, nyanyian siti nurhaliza dan 2 by 2, lagu lama, mase aku kecik2 lu selalu dgr, suke suara zul, pastu hari tu, dlm af7, zul come back, nyanyi duet ngan isteri dia, isma...waaa....menyingkap kenangan lama aku time kecik2 je, skang ni dah besar sket, dgr balik, seriously this song lama gile tak dgr, last mase drjah bape dah, pastu hari ni lak, wahhh...bila fikir balik kan, byk benda y dah berubah spnjng tu, skrg ni, aku dan dia, mr someone aku, hasbul az muhamad...kalau allah makbulkan kami, redhai kami, insyaallah kan...berjalan spt y dirancang...huh...benda masa dpn ni susah nak ckp lbh2...tak berani, kita hanya mmpu merancang, allah y menentukan...hihihi...ayat skema...standard ah ayat mcm tu, ckp senang, buat susah...
well...ini lirik lagu tu, ni pun aku amek kat tenet je, ada salah sket2 kot, bedal je lah ek, y penting, lagu ni dah jadi lagu tema untuk hari ini dlm hidup aku, hihihi...

siti nurhaliza dan 2 by 2
kau mawarku

kau mawarku
juwita kalbu
gadis yang ku rindu
kau remaja menawan hatiku
merayu jiwaku

kau teruna
rangkai nyawa
lagu hati kita
mestikah pergi jauh kembara
ku terbayang jua

( korus )
bila engkau hilang di mata
tidur nyenyak ku tak bisa
ku terkenang wajahmu dinda
hancur kerna
kau juwita/teruna

mawar putih
suci murni
pujaan jauhari
senyumanmu yang menawan hati
gadisku pertiwi


lalalala...what a lovely song is this....terbang2...

2 comments:

Anonymous said...

ku doakan agar kau dan si "dia" disatukan didlm ikatan pernikahan ,dan semoga Allah memberkati utk dunia dan akhirat.....


dariku

serikandi_mawar "BIRU"

'ainrahimin said...

terima kasih serikandi_mawar"BIRU"
really appreciate that, semoga yang terbaik berlaku untuk saya...setiap yang berlaku ada hikmah tersendiri...