Monday, April 27, 2009

first day jd ra

Views
aku kena install spss secepat y mungkin, lg cepat lagi bagus, lg cepat setel keje aku y dia dah bg ni, sket je kot, cuma skang ni, mcm mana aku nak guna spss ek, aku tak ingat sgt dah, bukan saje tak ingat skrg ni, rasanya tak reti dah kot, kena start ngan kosong balik, hushhh...mlm ni, bersengkang mata jap ngadap lapatop buat keje, hope esok dah dapat setelkan...pastu nak online, nak cari jurnal berkaitan ngan pedagogi matematik ngan strategi kognitif guru...hushhhh...research2...pening ngan perkataan research dah,,,baru ari pertama, hahaha, dah nak mental2 tenuk dah...

No comments: