Thursday, April 2, 2009

we are the ninja tuntle

Views


























niza bagi, yeyeye...cantik kan...aku namakan dorg sume ninja tuntle...kenapa ninja?sebab takkan nak letak power puffgirl lak kan, biarlah, nmpak la lasak kami, kami mmpu berjuang, hahaha...kenapa tuntle?hikhikhik...kalau jd ninja turtle terus, nmpak mcm amek bulat2 je nama cite kartun tu, aku tukar ah tuntle, konon ntle tu merujuk kpd gentle lah, bunyik lebih kurang je kan, hihihihi...ada kegentlelan dlm kami semua walaupun kami lasak, kami aktif, and paling penting, kami suka gelak, hidup mesti enjoy kan, no matter what happen...hehehe
ain : biru
midah : hijau
linda : pink
niza : kelabu
bergabung semua!!!hiyarghhh!!!!

No comments: