Sunday, September 11, 2011

kenangan lama

Views
ari ni, sedang aku asik2 simpan barang2 dalam kotak, usha sana, usha sini...terpandang pada satu helai kertas usang...tarikhnya takde, tapi tahun ada...2009 lagi tu...dah lama...tulisan aku...hmmm....aku dah agak dah aku yang punya sbb bukan apa...aku ni suka sangat conteng sana sini...


semalam, aku excited sgt, sbb dpt belajar main tenis, kiranya bersukan lah tu kan, ahaks...tak pernah main tenis beb, first time smlm...tp tu pun main kat dlm court spesel tu, main baling2 kat dinding, budak baru belajar lah katakan...thanks to midah, sbb ajar aku, thanks to linda sbb teman main, and lastly, thanks to nizaa sbb jd tukang sorak aku...hahahaha...best2....tp sbb tak reti pukul bola lah katakan, bola asyik keluar court je, kalo org lain, penat sbb nak kena kejar bola, aku penat sbb nak kutip bola, asyik melantun keluar je, tak reti nak bajet langsung...wawawa....enjoy sgt gelak mcm tu...dah lama tak gembira kan...tak terfikir apa2 pun, bagus je...bgs2...balik tu, singgah tgk org main bola tampar...best jgk...linda nak main bola tampar, kitorg pun tggu ah dia main, aku?ohhh...tak mungkin lah kot, sbb aku tak reti main bola tampar....tgk bolehla...balik bilik, mghrib da pun, tak mkn mlm kami, walaupun aku agak lapar, tp rasa mcm dah lewat kalo nak g mkn skrg...da mghrib...tido je wei...hihihi...penat....


kenangan aku first time main tenis upenya...adeh....kertas ni buat aku kerinduan sama geng2 bengong aku...

notakaki : rindu nak lepak2, kuar sama2 smpai lewat malam, naik bus rapid, jalan kaki balik kolej, ngan kaki yang dah sangat penat...owh...rindu...

No comments: