Sunday, February 7, 2010

penat duk rumah

Views
aih...duk umah je kot, penat jugak ke? hahahaha...ni penat mental ni, bukan penat fizikal...asyik mengadap lapatopa je, nak online, lawat cik tenet tak bape nak mampu, cik tenet low aje kat umah ni...sedih2...kena bg minum perhhh kacep patimah agaknya...

cerita hari ini...(last update: 1622)

pg td, gi pasar pagi, hooo...beshhh dpt tgk org ramai...jalan jem, sbb kat dataran sebelah pasar tu ada menteri datang, ada walkathon...gi pasar pagi tak beli hape pun y menggambarkan pasar pagi pun, beli barang y kat pasar petang ataupun pasar malam jual...takpelah kan, janji duit aku y kuar...huh...ape lagi ye nak hupdate kat sini? hmmmm...takpe ah lu, aku nak chow lu ah...da takde idea, malas nak merapu lebih2...

No comments: