Sunday, February 28, 2010

rupa kek cubaan pertama

Views
disebabkan fungsi kamera henset biasa, jadi blurr2 aje gmbarnya, tiada apa y nampak dgn ketara melainkan kehitaman kek itu...tp disebabkan aku beriya nak letak kat sini, aku terpaksa pejam mata kira halal lah sumenya...hehehehe

overall, cubaan pertama aku not that bad lah kan, rupa je lah y tak bape nak cun, rasa okay what...hihihi...tp mana leh lawan kek aku ngan kek chocolate indulgance y kat secret recipe tuh...huh...

takpe2...lain kali leh wat lagi...hehehehe


No comments: