Tuesday, November 15, 2011

cubaan bukan cobaan

Views
layan gambar dulu



okeh...dah tgk gambar tuan tanah kedaun...agaga...kenapa dgn 2 gambar tuh? huh...sobonarnyo eh...jubah tu aku beli dekat fb, and then, terkebetulan plak akak tu ada anjur contest dengan baju2 yang dijualnya, maka, dah alang2 aku dah beli, dah pakai dah pun, maka, apa salahnya kalu join kan...

dahla akak tuh invite aku tru fb, so, rasa terpanggil utk join...aku pertaruhkan 2 keping gambar tuh, guna kamera cikaiyong je, maka takdelah cun mana hasilnya...dahla tuan tanah kedaun pun tak bape nak cun jugak dah

mana satu gambar yang akan dipilih oleh penganjur pun aku tak bape nak sure...kita tunggu dan lihat sajo lah kan...nnti dah dipilih, akan aku hupdate resultnya...sebab aku nak mintak jasa baik kalian utk mengundi LIKE2 kat picture aku...sape paling banyak dapat LIKE2 maka dia akan menang...hohoho...vaucer beb...tiket utk membeli lebih banyak....agagaga

notakaki : tak bape reti nak posing2 model nih, kaku keras je gambo

No comments: