Saturday, November 19, 2011

a dan b : romantik la pulak

Views
a : jom kita beli baju sama2
b : memang kita kuar pun sama2 dahla ni
a : bukan tu maksudnya...nak beli baju yang sama bersama2
b : meanings
a : beli baju couple
b : aih...baju pun ada couple2 nih?
a : ada je, dah yang pakai tu couple
*
*
*
*
*
a : yang biru ni okay?
b : kurenggg
a : yang pink ni?
b : ada saiz tak? saya saiz s....
a : saya pun saiz s jugak
*
*
cashier : yang ni paling kecik saiz m je
a : ala.....
b : pilih yang lain, senang cite
a : da berkenan ngan yang tu
b : yang ni okay?
a : eh cantik...nak kaler kuning jugak...
cashier : ada satu kaler je bagi setiap saiz
a : mmmmm...pulak dah...mcm tak kasik kita beli je
b : ameklah kaler kuning nih, sy amek kaler lain
a : takmo2...
b : takpelah, ameklah yang ni pun
a : takpe2...sy amek yang kelabu nih
b : mcm orang tua
a : ha...hitam ni...cantik!!
b : cantik..awak amek kuning, sy amek hitam
a : taknak...dah...gi bayar...


a dapat kaler hitam, b dapat kaler kuning...mereka couple okay...walaupun tak dapat bj yang sama, tp corak baju sama hokey lah tu...takdelah nampak gedix sangat kalau pakai time dating...agagaga

notakaki : a dan b nih sik dapat dipisahkan agik...a duk jauh dari b, dan a merindui b...aku dah tahu dah...

No comments: