Friday, November 11, 2011

inilah erti kebahagiaan sebenar

Views
gambar cilok dari fb kawan

tak dapat cikgu nak gambarkan betapa bahagianya cikgu ari ni sebab kamu2 semua dah start cuti sekolah termasuklah cikgu sendiri...no more amek kehadiran, no more semak buku kerja, no more jerit2 "anjingg ngee!!" meanings diamlah dalam bahasa cina, no more kejar pelajar isap rokok dalam tandas, no more kejar pelajar masuk kelas, no more rotan2, no more naik2 darah, no more ahhh...mcm2 lagi lah...cikgu bahagia sangat sbb inilah masanya cikgu untuk berbakti kepada diri sendiri sahaja...

cikgu bahagia kamu tahu!!

bertambah2 bahagia cikgu sebab sekolah kita cuti awal seminggu dari tarikh asal...cikgu sukeeeee sangat *sambil menari balet ngan sebelah kaki terangkat sepanjang cikgu idup nih, tak pernah2 lagik cikgu cuti lebih awal dari tarikh yang telah ditetapkan...tahun ni, maybe sbb cikgu mengajar kat sawak...tu yang jadi mcm ni...ahaks....oppsss....cikgu tergelak besar plak....

notakaki : selamat bercuti buat semua guru...hehehe

2 comments:

Yasminhamid said...

bestnya cuti awal seminggu... akak ni siap kena stayback seminggu .. huaa...

therosputih said...

kak yasmin
hehe...memang sangat best, tak tergambar dgn kata2...

eh...stayback??kenapakah?