Tuesday, November 22, 2011

imbas kenangan

Views

errrkkkk...kau baru pas konvo ke nyah oi? 

baru nak hupload gambar konvo kau?

hahaha...lantak kau lah nyah kau nak kata apa kat aku, graduan basi ka hape ke...dah memang aku baru nak tempek gambar konvo aku nyah oi...kahkahkahkah...gelakkan diri sendiri...kau nyah, agak2 ah nak gelakkan mak sekali pun, tak perlula melampau2 sangat, kang ada yang makan kerusi kaki tiga ni kang...

dah tajuk pun imbas kenangan, memang patutla mak mengimbas pape yang patut kan nyah kan...kau jangan nak gelak lebey2....

gambar tu diambil beberapa langkah kami sekawan nak masuk dewan, kami sidang petang bapak tak best nak bergambar, rasa kejap je masa berlalu tgh2 beratur tuh, bleh plak buat road block semata2 nak hamek gambar...kau tau apa aku ckp dlm ati?

"mesti orang belakang aku nih menyampah ngan kami, mesti dia kata bapak ah gedik pmpuan2 depan aku nih"

cer kau tgk reaksi orang2 di belakang aku nyah, agak2 berapa tinggi kemenyampahan mereka eh? sbb tu dorang tak tumpang sekaki pandang kamera kan? agagaga...

kalu aku kan nyah, pantang nampak kamera, tak kisah la kamera sape, kenal tak kenal, kalu aku include dlm gambar dorang, kompem aku bg posing yang waras la, takdelah nak posing2 maut, posing2 gedik pun...motip? supaya aku kelihatan sedap mata memandang walaupun y memangdang tak kenal langsung sama aku...sekian...kenangan lama sudah diimbas...

pejam celik pejam celik, dah setahun lebih dah aku konvo kan...macam2 dah jadik kat aku dan mereka yang di sekeliling aku....actually, aku nak cakap HAPPY 1ST ANNIVERSARY yang basi pada diri aku....agagaga...sebab tarikh aku konvo adalah tarikh yang sangat2 bermakna dlm idup aku...okay dah, fullstop...takmo citer lebih2...hahaha...hanya orang yang tertentu saje tahu kan kan kan...hehehe

notakaki : selamat ulang tahun yang pertama walaupun telah lama basi

2 comments:

Enh Ear said...

kenapa ia berlalu... kerna ia menyakit kan aku...

therosputih said...

enhear

biarkan ia berlalu bersama2 dgn aku...