Sunday, December 20, 2009

dah lama kan

Views
since dah ada blog asing utk sume lagu2 yang aku suke, aku dah tak dapat nak bagi komen personal dah kat mana2 lagu y aku update kat blog lagi satu tuh...

kadang2 tu, aku terasa kosong gak sbb sekadar update lagu yang aku suke gitu je, tp bila fikir dari other side, aku rasa mcm tak perlu la kot nak mengayat lebih2 kat blog lagu, sbb dah nama blog lagu, jadi, sekadar lagu je lah semata-mata, no need to add anything extra information lah kan...hikhikhik

so, why not if aku update sket2 lagu peberet aku kat laman nih, tp just the lyric with some words on that entry...how's that?

i think it is much better...

No comments: