Wednesday, December 9, 2009

gabungan sejarah

Views
sejarah 1
ari ni 091209...beberapa angka yang biasa bergabung membentuk satu jujukan nombor y menarik, mungkin tak membawa pape makna bg mereka...sekali ni je akan ada tarikh y macam ni, pasni da takde dah...mungkin hari ni membawa seribu satu makna buat aku dan mereka di luar sana...selamat sejahtera buat kalian semua!!!

someone's birthday
ha...tak dilupakan, ari ni ada birthday someone, seorang kawan y aku kenali sejak tahun 2005, da auh perjalanan dia, hari ni, walaupun aku ngan dia beribu2 batu jauhnya, tp kitorg tetap berhubung...time kasih cik tenet kerana menghubungkan kami...so...heppi birthday my friend...sweet 22 dah la kan...hikhikhik

No comments: