Wednesday, January 13, 2010

i don't know how

Views
aku sebenarnya tak tahu mcm mana nak berterimakasih yang tak terhingga kepada dia sebab dah banyak tolong aku dari berbagai segi, tapi bila aku tanya
how am i going to pay you this?
msti dia akan jawab,
hah....nak bayar pe nye, apa yang saya buat, saya tak buat pape pun...
hurmmm...kalau fikir logik pun, kalau aku kat tempat dia pun, mesti aku akan cakap camtu gak kan, kita akan rasa berbesar hati sbb dapat tolong someone that we care much yang mmg perlukan pertolongan...

tapi, sebagai org yang ditolong, aku rasa sgt berbelah bagi, tp, kepada dia, this is what i want you to know

"terima kasih tak terhingga atas segalanya yang you dah tolong i, i don't know how am i going to pay you, i wish that i can pay you, but, if i can pay you, is it setimpal dgn apa yang you dah buat kat i? persoalan lain plak yang timbul...you mmg taknak pape dari i, that make me feel sangat2 tak comfort actually...i akan ingat apa yang you dah buat kat i setakat hari ni smpai bila2...maybe oneday, i can help you the way you help me kan...time kasih atas segalanya tau, i know i will never can pay you...i akan ingat smpai bila2....terima kasih sekali lagi...."

No comments: