Thursday, January 14, 2010

perlukah taklimat?

Views
aku nak ajukan soalan ni kat sume2 yang kena attend taklimat ini pagi...muahahaha...sblm pergi, smbil2 ngah bersiap tu, apa salahnya jika amek masa 2 saat, berfikir jap...

perlu ke aku gi taklimat ni?
~ mesti ngantuk
aku : eh eh...mana tau, best ke...tapi papehal, charge enset penuh2 lu, pastu bwk handsfree, sumbat kat tinge terus, mana tau...hah, y penting lagi 1, make sure dlm enset tu ada berpuluh2 lagu y kita minat, senang...papehal, just sumbat tinge ngan lagu2 yang best...

kita try pegi lu tgk mcm mana taklimat tu, kalau best, naikla entry yang best, kalau tak...hurmmm...paham2 sendiri lah mcm mana ek...

No comments: