Thursday, January 21, 2010

tak sedap ati

Views
huh, hari ni, dgn bangganya aku sekali lagi nak meng'entry' laman aku, huahuahua...(gelak jahat smbil pandang kiri kanan)...

sbnrnya aku nak luah sesuatu, aku rase tak sedap hati, kenapakah? adakah aku mmg dilanda sakit hati dgn erti kata lain, hati aku demam atau pening atau mmg aku tanpa bersebab dilanda tak sedap hati....kenapakah?

aku sendiri pun taktau, try gak cari2 kenapa, tp gagal...tp td, dia kol, rase tenang sket, sbnrnya nak je letak pale kat bahu someone tgk hujan, tp disebabkan aku sorg2 je kat tempat scary mcm ni, aku terpaksa buat2 takde pape, buat2 heppi, and buat2 i am enjoying here...huh....

No comments: