Saturday, October 15, 2011

aku terluka, flava terluka

Views
entry tak habis2 nak stori mori pasal luka, sakit, dan seangkatan dengannya...apa kesss...

saje nak gempakkan lagi suasana yang memang dari dulu suram muram nih, ngan tajuk hentry nyer...huh...

siapa flava? siapa lagi kalau bukan kereta aku, aku buh nama flava, alasan? ntah lah labu, aku main taram jak...okay? puas hati?

baru2 nih, ngan aku yang sudah terluka, tetibe jak flava tersayang aku tu pun terluka sama...

selepas



bila mana kita diduga, kita tak mampu untuk mengatakan pada dunia kita kuat, sebab itu kadang2 kita juga bisa terjatuh

aku tak rasa sedih sangat ngan apa yang jadik kat flava sbb ada benda lain yang lebih sedih jadik kat idup aku

alang2 entry pasal flava, nak ler aku tayang gambo flava ngan mood kemerdekaan, ahaks...

sebelum

selepas dimake upkan

hehehe....first time kan ada kete sendiri, dah lama dah berangan nak letak bendera besau2...aku bangga jadik anak malaysia...

pastu ari tu, detik yang aku dah lama tunggu, menunggu meter flava mencapai angka yang sama ngan no pendaftarannya...
no sebenar terpaksa dicover atas sebab perihal peribadi

masa tuh aku ngah drive, tetibe terpandang pada meter, terus bagi signal berenti tepi jalan, haha...sanggup kau berenti...tak kuasa nyah...dah berenti tu, siap hamek2 gambo lagi, kunun2 buat kenang2an lah tuh, nan hado sungguh...

notakaki : aku sayang sama flava

2 comments:

Yasminhamid said...

kalau keta calar-balar.. kita tuannya pun sakit hati..

therosputih said...

kak yasmin
kalau kete calar, kita yang dah sakit hati makin bertambah sakit hati...ditambah2 ngan benda2 sekeliling yang menyakitkan hati jugak...apa kesssss...