Monday, October 17, 2011

doodles from rinasupian

Views
pagi nih, sempat lagik aku jenjalan kat blogger kengkawan baik lama baik baru...sekalik, terpandang lah title free doodles by rinasupian maka aku pun terjah lah tgk kan...aku bukan apa, pantang nampak word doodles nih, aku suke sbb cute...nmpak cam senang je nak lukis tp cuba kalu aku buat? hmmmm...takpelah, tak jadik...

ini adalah lima doodles yang dihasilkan oleh rinasupian

  
 
 

u know what, i'm crazy about pink, thats why la aku pilih kaler pink as my peberet doodle for today...agagaga
pinky pink doodle

notakaki : nak pakai pink lah hari ni

6 comments:

Rina Comell said...

A million thanks from me sbb sudi buat entri sebegini rupa. ^_^

mekchu said...

ohh doodles ke nama dia? terus google maksudnya conteng2.. hehehe.. comel sangat lah caractor katun2 mcm tu..

QUEENPINK said...

LENTIKNYA BULU MATA DIA..

therosputih said...

rina comell
hehe...sama2 dek non...

therosputih said...

mekchu
tu lah, orang2 kretip bolehla buat...nk tunggu ain? hurmmm...bab menconteng teror la...

therosputih said...

queenpink
ahaks...jeles aku sbb tak punya bulu mata selentik itu...

errr...jeles ngan doodles bleh diterima ka? ngeng!!