Sunday, October 16, 2011

terkejut besar nyah oi

Views
tadi tgh syiok2 online, tetibe je berukband mak ni bengong nyah, mak pun apo laie, mak sangkut tinggi, ingat nak le carik pokok kelapa barang sebatang dua, tapi kat area umah mak ni nyah, tak ada pokok kelapa...kalu ada pun, jarang2 dan susah nak jumpa...errr...mak rasa cam ada je pokok kelapa tepi jalan nak masuk lorong umah mak nih...aih...lupakan je lah pokok kelapa itu...

dah cun2 boleh online, mak terpandang entry pasal mas 916 oleh mekchu, dah bace tu, nak ler mengomen, meninggalkan sisa kata orang, mak memang suke mengomen kalau dah baca, tanda sokongan mak pada kawan2 blogger yang lain...

berkali2 mak tekan publish comment tapi tak dapat2, mak syak line tenet bengong, pastu mak nak le kembali ke dashboard blog, tapi tak dapat jugak...alih2, guna cara paling klasik tapi sangat evergreen...taip nama blog sendiri, sekalik...kau tahu apa yang kelaur nyah?

keluar page ginik...
sila klik untuk tumbesaran yang lebih jaya

betapa terkejutnya mak kau ni nyah, mana mungkin blog yang dah lama mak bela, pakcik google nih cakap has been removed...punyalah bengang...penat mak mengandung dan membesarkan blog mak, errr...bab mengandung tu mak rasa mak dah terlebih sudah...ah...tak kira...mak nak jugak cakap...

dengan gabra yang dah berkuasa kuda belang, mak klik sana klik sini, sekalik, dia suh mak verify code, suh daftar no phone...ekceli...tadi lagi mak perasan pakcik google ni suh mak verify, tapi sbb dia mintak no phone, mak malas tol nak kasik....bukan apa, jenuh mak nak menjawab ngan peminat2 mak yang suke kacau no phone mak...*perasan...bluekkkkkkk

takdelah...mak tak suka share2 no phone mak sbb mak rasa no phone tu adalah sangat peribadi, sbb tu sangat berhati2 bila sentuh bab no phone nih...nyah2 kat luar sana, sila la beringat2 jugak ye...tiru gaya mak nih...

dah siap verify code after daftar no phone, barulah mak bleh akses ke blog tersayang mak ni...syukur alhamdulillah tak meninggal lagik blog mak nih...jahat tau pakcik google nih, bikin mak sasau sekejap tadi...

notakaki : blog ni dah umpama nyawa mak dah nyah, tak boleh hidup tanpanya...addicted...

No comments: