Friday, October 14, 2011

buletin hupdate dari sekolah

Views
tadi pagi aku tatau la apa aku buat dalam bilik pas bangun tido tu, nak kata menyiapkan laporan PPGB (program pementoran guru baharu) idokle pula, habis tu, aku sendiri pun heran...bila mana tgk jam, adeh...dah nak kena bersiap gi sekolah dah, blog tak terhupdate2 lagik...heran2...

alih2...pas bersiap2 nak gi sekolah, aku hangkut sekalik lapatopa ngan berukband aku, huh...kot2 ler terfree even sekejap, bleh aku buat kerja atau hupdate blog...tettttt...

notakaki : dengan ini aku menghupdate dari meja sekolah...sekian...

2 comments:

Yasminhamid said...

ni kira free la ni yer.. boleh update ni..hihihi..

therosputih said...

kak yasmin
mcm mana tak free nyer...dah sekolah start kul 2, datang kul 12, aih...dah mmg sah2 free ler tu...hehehe...buat2 tanya plak yer...