Friday, October 28, 2011

spontaneous thursday versi basi

Views
aku tersangatlah banyak kerja sekarang nih, dah la sudah banyak, tapi makin hari makin menimbun...niat nak mintak cuti pun terencat gitu je sbb banyak keje sangat, kalu cuti2, kompem aku tak sanggup nak hadapi nnti ari isnin nih...so...proceed je lah life ngan apa yang hado ari nih...

semalam, aku dapat satu lagi keje utk dibuat, nak disetelkan sebelum tgh ari nih, huh...melangut aku mengadap laptop buat keje...tp otak ngah blank kot brader....last2, aku layan fb ngan member2 yang juga merangkap cengcikgu sekolah aku yang juga sengal tahap gaban...serius aku sayang dorang...muahahaha

notakaki : off, nak gi sekolah anta pape yang patut...

No comments: