Thursday, May 21, 2009

horoscope hari ni ckp

Views

"sometimes socializing can be a pain, but you need to suck it up and put on a smile."

hah...since when aku mengikuti horoscope2 like this ha?hihihi...tak sedar lak, tp if layan fs tu, tgn laju je nak klik horoscope, actually, kita ni sbg org islam tak boleh percaya things like this kan, aku nak kata percaya tu taklah jugak, just nak tgk sejauh mana kebenarannya, maybe there is a truth inside this...tiap kali bace horoscope for today, i do believe in it, cuma i never apply what they asked, sebab bila aku fikir balik, hey...siapa sbnrnya y aku kena percaya?horoscope buatan manusia ini atau kuasa allah yang azali?then i just smile...horoscope is only a horoscope for me, nothing else...nak percaya, percaya je lah, kalau tak nak, then, tak payah percaya...gitu je...sonang cito ha...horoscope for today, aku rasa nak tergelak lak...setiap benda y berlaku dlm hidup kita telah ditentukan, ada y rasa menyampah, tensen, gembira, sedih and mcm2 lagi, sume tu bergantung kepada how she or he addapts with all those things...tarik nafas dalam2, and then lepaskan...hidup ini perlu diteruskan...

No comments: