Sunday, May 3, 2009

you know what

Views
heee...nape la aku suke carik pasal ngan org y aku sayang ek, heee....smlm, having a chat ngan abg, hushhh...teruk sgt aku rasa, aku rasa mcm aku ni jahat sgt wat abg mcm tu, mcm mana ni, aku nak berubah, nak jd someone y better than i am today, takmau terlibat ngan kenangan2 y tah pape je, sume tu aku rase allah nak uji je aku ni, nak tgk kesetiaan aku takat mana,...heee...abg pun, stkt ni dia leh sabar lg ngan aku kan, esok2, sape tau, aku takkan maafkan aku jika anything happen between us...hushhh....aku geram lak ngan diri sendiri, you know what, you can do something now, do something before it's already late for you even to say sorry...

No comments: