Saturday, May 2, 2009

excluding public holidays

Views


wahhh...terpedaya ngan iklan dlm tv semata2, fiza la ni, terpedaya...kesian...hahaha...semalam, 1 mei, hari cuti la kan, masing2 nak beli barang sket2, pastu bila lapar, mstila nak mkn, bincang punya bincang, ceh...persidangan meja bulat jap...okeh...jom gi mkn pizza, ada set rm7.99 per person kot, kalau tak silap, dah dpt seat, sepatutnya table for 4 kan, tp kerusi 1 lagi tah ke mana tah, atau mungkin juga disebabkan kami bgtau table for 3 kot, maka dapatla kami table ngan 3 chairs only, hihihi...tgk menu tgk menu, msti lama ni nak pilih2 mknan...almost combo y kami nak makan tu ada condition mcm ni, lbh kurang la ek....

"for weekdays only, exclude public holidays"
"from 12.00pm to 2.30pm only on weekdays only, exclude public holidays"

hahaha...nak kata kami jakun sgt ke?hurmmm...ntahla, jarang mkn kat situ, tu y tak biasa ngan ayat font 8 bawah menu tu...hihihi...sadis2...jd, nk mkn apa ni...oooo...ok...combo 1 ngan combo 3 ek, super supreme ngan chicken masala.....apa2 pun, mkn tetap hbs n licin, hahaha...itu sudah pasti...

No comments: