Tuesday, May 12, 2009

terima kasih ya allah

Views
huh, slps aku dah naik nympah tahap cipan, akhirnya tuhan bukak pintu ati aku, aku pun msg...

saya dah tak reti sgt2 dah ni nak godak2 spss ni suh keluar pe y nak, pening dah, dah berejam duk ngadap, tp habuk pun tarak y dapat
hah, kalau mcm tu, awak buat ni, carik jurnal berkaitan dgn strategy cognitive in mathematics and learning styles or strategies...kalau boleh, print sekali...

heheheh, tak kisahlah nak kena print sendiri pun, byk ni, mcm mana nak print, mau melayang dkt ngan saploh hengget...hurmmm...harap2 esok aku tak kena godak spss lg...takmau da...
ops...sebelum blah, terima kasih ya allah kerana membantu aku di saat aku lemah sebegini, terima kasih ya allah...

No comments: