Wednesday, May 20, 2009

ym dtg observe smlm

Views
ym da pesan, kalau dia dtg dia lagi suke kalau ada air, lg dia suka kalau ada kuih pulak tu, mmg dia suke, dia cite pengalaman dia sblm ni, time nak observe, ada cikgu praktikal ni, siap ada alas meja lagi kat tmpat duduk dia, lesson plan siap, lengkap, buku rancangan mengajar pun siap bertanda kat tarikh mana2, mmg apa org ckp, fully prepared...ada lagi cikgu praktikal ni, siap ngan parking khas utk ym, ym bukan main lagi, suke ah dia...senyum smpai cecah telinga agaknya, lebar lah tu maknenya...hihihi...ada gak pengalaman y dia cite y agak sadis utk dipertontonkan kembali..ym cakap, ada cikgu praktikal ni, usahkan air atas meja, meja ngan kerusi utk ym pun ym sendiri y kena cari, habuk toksah ckp lah...ngajar biasa2 je, terus dpt first impression y tak bape best dah....hihihihi...
abg kena observe ngan ym smlm, dia tak ckp pape lak kat aku, diam je, takpelah...ok lah tu kot, kalau tak ok, dia cite kot...hmmm...kalau tak ok pun, dia tak cite jgk ni...dia diam jer...takpelah...biar je lah...aku sokong dr belakang, doa yang terbaik buat dia...amin....

No comments: