Sunday, May 10, 2009

selamat hari ibu

Views

dedicated khas buat semua ibu2 di dunia, paling special buat my dearest mother, ma...puan habsah binti yacob...terima kasih atas segalanya ma, susah payah ma menjaga kami adik beradik, membesarkan kami, melayan karenah kami y segala mok niko ni...hehehe....sayang ma sangat2...jasa ma tak mampu kami balas, mmg tak terbalas ma....

2 comments:

ANIEMZ said...

ain.. mok aku gok tu.. selamat hari ibu ma.. hikhik.. oo.. baru jupe blog mu.. asal bnyak ngat perkataan 'abang' nih?? heheh.. mu dapat dok kad aku?

therosputih said...

aniemz
baru terjumpa komen mung...dapat je kad ari tu tp tak dapat nak memeriahkan majlis mung, sbb ada kenduri gok time tu...

well...happy for both of you for the coming twins...