Tuesday, May 5, 2009

bosan la ini mcm

Views
membuat kerja y tidak memberi kepuasan kepada diri sendiri sbnrnya mmbawa padah kpd seseorg itu, benar2...mmg tak besh, mmg tak suke, mmg menyampahkan diri, dan mmg menyeksakan diri sendiri, mcm mana nak elak ni, lain kali taknak dah terlibat, kalau nak terlibat pun, with my own research, my own interest, dan y paling penting, my own work, exclude other people...huh...inilah sumpah pendekar kita, menuju medan bakti...da nak jadi mereng da kot aku ni...

No comments: