Saturday, May 16, 2009

mood oh mood

Views
apa masalah awak yer?
sy memiliki mood y tak stabillah, apa y perlu saya lakukan?
ohh...mood y tak stabil...jarang saya dengar...mcm mana tu?
mood y tak stabil?mmmm...well...mcm ni, how i'm going to express something that of course i really appreaciate it a lot, but at the same time, i feel like why i have to face it, why i'm the one who have to take it into my life...
wow...sounds hard for me to understand it, can you make it easier for me to understand, i'm a little bit too slow this morning...
maksudnya mcm mana tu?
lets say like this, why not you convert your problem into a story, maybe i'm more close to it..
okay2...i get it...a story haa...hurmmm....mcm ni lah...katakan nama dia 'dala', seorang y amat bermakna dalam hidup saya, dia duk jauh ngan saya, pastu dia janji want to meet me, of course la kan saya suka,dah lama la jugak tak jmpa...on the day that we already promise, saya tak tanya la dah sampai ke belum, takut2 hajat nak jmpa tak kesampaian, nnti saya akan sedih sgt, jd sy diamkan je, waiting that dia akan ckp dia dah balik, but seems its not like that, i wait and wait and wait, takde gak, lastly mood dah berubah....saya dah taknak dia balik dah...pastu baru dia ckp, dia dah sampai, but it' too late already, dlm hati sy mmgla suka sgt2, tp tu ah, maybe dia nak buat surprise, cuma i can't take it je, my heart cannot bip2 that fast...so, the mood already change...i'm having mood y tak stabil y sgt dashyat...mcm mana ni...lebih kurang mcm tu lah what i call mood y tak stabil...faham tak?
fhm3...saya fhm...utk kes mcm ni, senang je kot, balik rumah, try this out...talk to the people that you deal with...end of the problem....
i'll try my best to control it right...
exactly what i mean...

No comments: