Sunday, May 24, 2009

aku nekad

Views
ramai mmber aku ckp aku ni terlalu bersungguh nak turun melaka, nak jmpe abg, lantaklah kan, aku tak kira, this is my life, i know what is the best setakat ni, apa salahnya aku turun melaka kan, i never being there, sejak kecik lagi teringin nak gi melaka, sbb my mother selalu bercerita about melaka, sape tak teruja kan...conform2 la aku berminat sgt, tp, the most important thing, sbb aku nak gi melaka, sbb kat melaka ada abg..itu y penting, y lain sume sampingan je....
melaka, here we are!!!=)


smpai bandar melaka ptg da...abg bwk gi tgk tmpat2 aku selalu tgk kat dlm tv, takpun gambr je, skang ni...ha...dpn mata...live sumenya...mcm2...disebabkan aku de problem ngan gayat nih, hihihi...tak dpt nak nikmati sgt pemandangan atas bukit dia, sebab kepala bizi ngan, "apa akan jd kalau pagar ni jatuh ke bwh, kita msti jatuh ke bawah ni", "kalau bukit ni runtuh, ngan kita2 sekali jatuh ni"..hishh...mcm2 lg..."takpe sayang...abg kan ada"...hehehe...time kasih...
jauh termenung...pandai sungguh berlakon...ke mmg termenung?

nak mkn cendol je rasenya, esok ada lagi kan...

jom naik gonzolagonzola tu apa?
y pusing2 tu, eyes on malaysia tu
owhh...tapi gayat, mcm mana...takut...
abg pun takut, jom ah...abg kan ada...
hihihihi

view y sungguh cantik...suke2...tak sangka lak aku tak takut, sbb tak pandang bwh sgt, kagum ngan diri sendiri, biar betul aku ni, bapak ah ngengade mcm ni, selalu nak naik lif pun takut, ni naik kete lutsinar mcm ni, rilek lak ek...cuak2 sket je lah...sbb box dia tu goyang2...

ala...abg kan ada, watpe ain nak takut, ain ada abg...tak kisah...

jom balik, nnti ain nak balik sana lg...
waaa...sedihnya dah nak balik, babai abg...='(

No comments: