Sunday, May 10, 2009

i can't speak malay

Views
weihh...akunye lens da expired ni, tak leh guna da ni, i should or i must buy a new one...
jom gi mid
ala..nape jauh sgt, gi mines sudah
alaa...jom je lah
*
*
mid ni mcm mahal sket lah barang dia, takmau la beli lens kat sini, aku nak beli kat mines jgk, tp apa salahnye jika tanya kan...
dik, lens kat sini kalau 3 pairs berapa ye...
sorry, i can't speak malay....
(hek eleh...pe ke hel mamat ni, pelangkung karang, tak leh speak malay lak, mcm mana leh keje kat sini, bukan majority customer among malays ker...aih...pelik2...)
*
*
gi mines jgk, hahaha...ni la apa y aku beli...dr bausch & lomb bertukar ke acuvue...kita tgk mcm mana....

No comments: