Monday, May 25, 2009

dihantui kenangan

Views
balik dr melaka, sampai bilik tepat2 azan maghrib...kalau kat kampung mesti kena bebel smpai berhari2 ni sbb anak dara kuar2 maghrib baru balik...smpai2 bilik, aku terus setelkan pape y patut utk dibasuh kan...
ha...sblm tu, nak wish time kasih sgt2 kat kak iffah sbb amek antar aku smpai stesen bus alor gajah tu, kak anim, housemate kak iffah juga merangkap one of senior aku kan...kak iffah buat jempu2 ikan bilis bawang pg tu, ngan air milo, kesian kak iffah, sbb aku pg2 kalau minum milo je takpelah, kalau sarapan benda lain pastu nak minum air manis, hishhh...fikir 2,3 kali gak, takut nnti aku muntah...so, aku minum air masak je...byk lak tu air milo kak iffah buat...time kasih byk2 kak iffah...
ok, smbung cite, aku kutip mana2 baju utk dibasuh...byk gak, 2 hari duk melaka tak basuh baju...setel..basuh beg, kotor sket kena coklat, aku tak suke tgk, better aku basuh...pas mandi, lepak2...update entry blog, tulis2....fiza, rummate aku da tido da, aku pun, join la dia..tido...tp y jd masalah skang ni, hushhh...aku dihantui kenangan ngan abg...sedih, gembira, heppi, enjoy, penat, ngantuk,kenyang, sume ada...mcm2...sedih lak aku...baru je jumpe, aku dah rase rindu mcm nak makan org je, geram2...aku mls gak ah nak layan perasaan ni, bak kata abg, kita sabar je lah, doa byk2...murah rezeki, bleh beli mcm2...hihihi...umah3...nnti lama baru jumpe kan...nak wat mcm mana, i have to choose between my family and him...so...what should i do...i try my best...abg pun ckp, i must choose my family first, ok2...mlm ni, naik bus balik umah...yeaaaa...lama gile tak balik umah...

kenangan2

2 comments:

[S]itie [B]Um [B]Um said...

sabar ek..

therosputih said...

thanks...(baru perasan ada komen di sini)