Thursday, June 10, 2010

dasat! aku sendiri pun tak percaya

Views
ari ni pepagi lagi dah bgn, seawal jam 5 seh...mmgla sblm ni aku bgn pagi, solat, tp kali ni, awal sesangat...and, kalu bgn pg nak study tu okay lagi lah...(hihihi...da lama tak guna word study)..

aku bgn pagi ni sbb nak tlg my sister masak for breakfast, alih2, aku sorg y bgn, nak kejut dia, hishh...mcm kesian la plak...takpelah, aku prepare bahan lu...

okeh, bahan dah siap!! my sis smpai sudah tak bgn agi nih...

ah...aku masak jelah...kungkang2 (bunyi je lebih tu)

okeh siap!!! alamak, lupa nak rasa lah...hahaha...balun je lah..breakfast da ready...

my sis baru bgn daa...aish...

No comments: