Monday, June 21, 2010

runtuhnya penjara pudu

Views




tepat jam 10 mlm ni, penjara pudu akan diruntuhkan bagi membenarkan pembangunan lain diteruskan...

aku tak kisah bangunan apa y nak didirikan kat situ menggantikan penjara pudu tu, y aku tu, tempat tu penuh nilai sentimental dlm diri aku...huuuu


notakaki : teringat kat orang yang memperkenalkan aku ngan bangunan penjara ni for the first time in my life...

teringat juga kat mereka2 y pernah tinggal kat situ dan masih tinggal di situ...

No comments: