Friday, August 26, 2011

aku tak pernah nak hitung

Views
ada sorang kawan aku, merangkap hamba allah lah kan, siapa dia? tak perlu aku mention dia kat sini, takmo dia tumpang glemer aku....errr...glemer sangatkah aku? bluekkkk...*perasannakmampos

okeh, lap balik sisa2 yang ada...berbalik pada ayat asal...kawan aku ni selalu kira aku ni bape ari lagi nak balik kampung, aku ni bape ari lagi nak kawin...adeh...sentap mak kau tahu nyah...mak bukan apa...mak kalau boleh, biarlah hari2 mak ni berlalu dengan aman, tak perlulah nak ingatkan aku apa yang perlu aku ingat....tapi aku tak pernah marah pun kawan aku tu....errr...aku rasa aku tipu lah...hehehe...aku selalu marah kawan aku tu, pastu dia marah aku balik...okeh, fair sudah....

ari ni ari jumaat, jumaat depan, aku dah kawin...ini jumaat terakhir aku sebagai seorang insan bujang trangtangtang...hmmmm...don't know what to say...

penat dah aku fikir, errr...aku tipu sekali lagi, aku tak pernah fikir pun, tapi nape otak aku selalu jugak penat? hmmm....*aku konfius ngan diri sendiri...mungkin dah tiba masanya untuk aku kira detik2 yang ada...at least, menghargai apa yang kita ada sehingga ke saat akhir...mungkin jugak...ahh...taknaklah aku bermadah pujangga kat sini, aku lapar...aku nak gi makan...

notakaki : tadi aku berbuka kat secret recipe....perghhhhhhhhhhhhh...terangkat habis...

2 comments:

Enh Ear said...

ahks... tak pyh kira...
follow masa ja.. janji..
check apa yagn ptut kay...
tak sbr nk jumpa ko

therosputih said...

enhear
tu ah aku ckp kat dia, tp nak bua mcm mana...masa makin suntuk...perlulah dihitung...

at the end, sendiri mau ingat la brader...