Sunday, August 14, 2011

ini iklan free punya

Views
bulan2 pose ni, elok sesangat kalu kita buat review tentang makanan kan...hikhikhik...kalu tgh2 ari tu, orang buat review air kosong pun ada yang meleleh ayaq liuqnya...inikan pulak kalu makanan tu memang peberet kita, takpun teknik mengambil gambarnya, atau persembahan makanan tu memang boombastic, huh....toksah cakap banyakla cik jah...karang kuruh pahala pose kita kan...

entry ni entry tak berbayar pun, jauh sama sekali den dapek komisennya jang oi....ni iklan priopcaj jo...

den sobonarnyo eh, den kepingin bonar nak menggedik kat kedai yang ada logo cenggini...


namo jo big apple, tapi den tidak ponah barang sekali due nampak dio jual apple nye, jauh sama sekali big apple nye...hmmm...

kalu den pi sana kan, mesti den akan ternganga mulut tgk menu bosar dio tapi takde lah plak kuar ayaq2 liuq den dopan kaunternya tu ha, den tau lagi camno nak kawal pengeluaran ayaq liuq den dopan orang ramai...


uih....meriah kan menu dia...dalam banyak2 tu, den cumo pandang satu jo...yang paling serabai, yang paling comot....

nilah dio buah ati den, namo eh alien

den tongah borangan ni ha...bilo la gamaknyo aih, den dapek berbuko dongan buah ati den ni ha...hmmmm

notakaki : den kepingin bonar samo alien nih


6 comments:

Cik NurulZaty said...

saya baru makan big apple semalam. beli untuk berbuka puasa!!

sedappp

therosputih said...

zaty
kau memang hantu lah dek non...huh...aku tgh kempunan bonar dah nih...

Yasminhamid said...

raya balik kampung tak??

therosputih said...

kak yasmin
uish...mustila balik kak, tak kuasa saya nak beraya tempat orang cenggini kak...ada yang banjir masuk buletin utama malam raya karang...

rinz raime said...

weh.. dlm peti ais tuh ada lg 4 ketul.. tak habis sbb tak sedap.. pahit yg amat.. big apple kat a.star tak pandai bancuh tepung apa..

therosputih said...

rinz raime aka my liplapi
terlebih baking soda tuh...ececece...apa lagi, mogok big apple alor star...

kalau rajin, bawak donut tuh suh dia try, apa kess pahit payau2 nih...